Vogue
Meghan Markle droeg Prinses Diana's aquamarijn ring tijdens huwelijksreceptie

cultuur / Wedding

Meghan Markle droeg Prinses Diana's aquamarijn ring tijdens huwelijksreceptie

Datum
Getty Images

Wijlen Lady Di, de moeder van de nieuwe Hertog van Sussex, mag dan enorm zijn gemist tijdens de Royal Wedding van gisteren op en nabij Windsor Castle, toch was ze er in gedachte bij. Zo droeg bruid Meghan Markle in een eerbetoon aan haar schoonmoeder een aquamarijn ring uit de collectie van Diana, Prinses van Wales. Tijdens de avondreceptie wist Markle alle ogen op haar gericht in een minimalistische, maar elegante zijden jurk van Stella McCartney, maar ook de diepblauwe ring sprong absoluut in het oog.

Getty Images

Eerbetoon

Zo bevestigde een vertegenwoordiger van Kensington Palace dat de schitterende ring inderdaad uit Diana's juwelenverzameling afkomstig is. De verlovingsring, ontworpen door Prins Harry zelf, was ook voorzien van diamanten die ooit Prinses Diana toebehoorden. Het kon niet lang uitblijven voor iemand de blauwe ring van formaat zou opmerken, want de newly wed wuifde vrolijk naar de menigte terwijl ze met haar kersverse echtgenoot in een vintage Jaguar uit 1968 stapte om naar het bruidsfeest van de avond te rijden in Frogmore House. Het is het tweede juwelenstatement van de Duchess tijdens haar trouwdag, waar ze tijdens de kerkceremonie ook al Cartier oorbellen, een Cartier armband en Queen Mary's diamanten bandeautiara droeg.  

Vogue lanceert op woensdag 23 mei de Vogue Royal Wedding Special, met de mooiste verhalen en beelden over de huwelijken van de Britse koninklijke familie, het liefdesverhaal van Harry en Meghan en uiteraard de mooiste beelden van zaterdag 19 mei! Bestel nu alvast dit collector's item van Vogue vooruit, zodat je deze als eerste in huis hebt!

Meghan Markle's avondjurk voor de Royal Wedding is ontworpen door Stella McCartney

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten