Vogue
Ralph & Russo ontwerpen naar verluidt Meghan Markle’s trouwjurk

cultuur / Wedding

Ralph & Russo ontwerpen naar verluidt Meghan Markle’s trouwjurk

Datum
Getty Images

The Daily Mail weet het zeker: de Britse couturiers Ralph & Russo zijn de ontwerpers van Meghan Markle’s trouwjurk. Hoewel in de wandelgangen namen genoemd werden als Erdem, Alexander McQueen en Victoria Beckham (die de roddel meteen ontkrachtte) is de nieuwssite ervan overtuigd dat Meghan zal schitteren in Ralph & Russo tijdens haar bruiloft met prins Harry 19 mei.

London calling

Helemaal een verrassing zou het niet zijn, Meghan droeg namelijk een jurk van Ralph & Russo’s Herfst/Winter 2017 Couture collectie tijdens de welbekende verlovingsfoto’s. Volgens The Daily Mail beweren "betrouwbare bronnen" dat Markle twee jurken zal dragen op de grote dag, en dat de eerste daarvan door Ralph & Russo ontworpen wordt. De vermoedens zijn extra versterkt doordat het designduo afgelopen week op een avond om 20.30 uur uit hun studio in Londen kwam, waardoor we in ieder geval weten dat ze in de Britse hoofdstad zijn, én dat ze in de avonduren buiten de deur werken (misschien in Meghans kleedkamer?).

De bridal finale van Ralph & Russo’s Spring 2018 Couture collectie, InDigital

Verdachte tweet

Ook verdacht: vorige maand werd prins Harry gespot toen hij uit het Ralph & Russo kantoor kwam in Londen, vergezeld door zijn beveiliging. In het eerste officiële interview als verloofden zei de prins dat hij geen plannen had om Meghans jurk te zien voor de bruiloft. ‘Ik hou het graag bij tradities.’ Maar aangezien het prijskaartje aan de jurk, volgens The Daily Mail bijna 114 duizend euro, naar verluidt door Harry’s familie wordt betaald, was hij wellicht in het kantoor om de financiën te regelen. E! Magazine wees oplettende kijkers er ook op dat de Royal School of Needlework recentelijk Ralph & Russo tagde op Twitter, wat er weer op zou kunnen wijzen dat studenten zullen helpen met het handborduurwerk. Zeker weten we het niet, maar alles lijkt er te wijzen dat Ralph & Russo heel goed iets met de aankomende royal wedding te maken zouden kunnen hebben…

De twee immense huwelijkscadeaus van koningin Elizabeth aan prins Harry en Meghan Markle

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten