Vogue
De royal wedding gift bags worden nu verkocht op eBay

cultuur / Wedding

De royal wedding gift bags worden nu verkocht op eBay

Datum
Auteur
Door de redactie
Getty Images

De royal wedding van Meghan Markle en prins Harry vond slechts een paar dagen geleden plaats, maar gasten verkopen nu al hun gift bags op eBay. Zo’n 600 mensen waren uitgenodigd voor de bruiloft van Meghan en Harry in St. George’s Chapel afgelopen zaterdag, en nog zo’n 2500 “gewone” burgers waren uitgenodigd om de nieuwe Duke en Duchess of Sussex aan te moedigen buiten de kapel rondom het Windsor kasteel.

Gift bag madness

Deze laatste gasten – dus niet de 600 in de kapel – kregen gratis goodiebags om de grote dag te vieren, maar na slechts een paar uur stonden de cadeautasjes al online om te verkopen aan de hoogste bieder, zo meldt de BBC. Wat zat er zoal in de tasjes? Onder andere een welkombrief van Meghan en Harry, een flesje Windsor Castle water, een grote chocolademunt, een blikje met zandkoekjes en een voucher voor 20% korting in de kasteelwinkel. Volgens NowThis verkocht de duurste tas voor een whopping bod van €76.396. Andere gift bags hadden prijskaartjes tussen de €800 en €1150. Voor de échte royal fans dus. 

Vogue lanceert op woensdag 23 mei de Vogue Royal Wedding Special, met de mooiste verhalen en beelden over de huwelijken van de Britse koninklijke familie, het liefdesverhaal van Harry en Meghan en uiteraard de mooiste beelden van zaterdag 19 mei! Bestel nu dit collector's item van Vogue, zodat je deze als eerste in huis hebt!

Vogue Royal Wedding Special: kijk binnen in Vogue's nieuwe koffietafelboek

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten