Vogue
Spaar ze allemaal: de officiële postzegels van Meghan Markle en prins Harry

cultuur / Wedding

Spaar ze allemaal: de officiële postzegels van Meghan Markle en prins Harry

Datum
Royal Mail

De officiële postzegels ter viering van de bruiloft van Meghan Markle en prins Harry zaterdag 19 mei zijn vrijgegeven door het Britse postbedrijf Royal Mail.

Goedgekeurd door Meghan en Harry

Op het velletje van vier postzegels zijn twee verlovingsbeelden van het koppel te zien, vastgelegd door modefotograaf Alexi Lubomirski bij Frogmore House in Windsor. De postzegels worden op de ochtend van de bruiloft vrijgegeven en kun je hier bestellen. Zowel Harry en Meghan en koningin Elizabeth, die het definitieve akkoord moest geven, hebben de postzegels goedgekeurd. 

Press Association

Op de postzegels staat de datum 19.05.2018 en het traditionele portret van de koningin rechtsboven in de hoek. Philip Parke, de postzegel strategie manager van de Royal Mail zegt over de postzegels: 'We stuurden een mock-up toe en het koppel keurde onze selectie goed. We wilden het zwart-wit beeld gebruiken, omdat het de wat minder formele foto was, zodat het een mooie balans tussen de twee beelden zou opleveren. Elke postzegel is goedgekeurd door Hare Majesteit en we hebben de goedkeuring van prins Harry en mw. Meghan Markle, en daarnaast hebben we het ook het volledige vel ter goedkeuring aan Buckingham Palace voorgelegd. 

Ralph & Russo ontwerpen naar verluidt Meghan Markle’s trouwjurk

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten