Vogue
Victoria en David Beckham veilen hun trouwlooks voor het goede doel

cultuur / Wedding

Victoria en David Beckham veilen hun trouwlooks voor het goede doel

Datum
Auteur
Door de redactie

Het was 4 juli 1999 toen Victoria en David Beckham in het huwelijksbootje stapten in een over-the-top ceremonie in Luttrellstown Castle, net buiten Dublin in Ierland. David droeg een custom Dior pak en Victoria droeg een custom bruidsjurk van Vera Wang met een sleep van zes meter lang, en een gouden en diamanten kroontje. Het betreffende kroontje werd eerder geveild voor 25.000 pond, maar nu zijn ook de bruidslooks van het paar toe aan een veiling, zo blijkt uit een statement van David Beckham op Instagram. 

Met een bordje met de tekst 'Krijg onze wedding outfits in bezit en steun een geweldig doel', maakte de voormalig voetballer bekend dat hij en zijn vrouw hun bruidslooks veilen voor de slachtoffers van de terroristische aanslag in Manchester vorig jaar. In het onderschrift bij de foto legt David verder uit: 'Om het ongelofelijke werk van The We Love Manchester Emergency Fund te steunen en de families die geraakt zijn door de Manchaster aanslag vorig jaar, werken @victoriabeckham en ik samen met @omazeworld om jou de kans te geven om onze bruidslook te bezitten. Ga naar omaze.com/beckham voor alle details.'

Het Dior-pak en de Vera Wang jurk kunnen dus de jouwe zijn, maar helaas nog niet de oogverblindende matching paarse pakken van het duo van de hand van Antonio Berardi tijdens de avondreceptie destijds. 

Emilia Wickstead reageert op vermeende opmerkingen over Meghan Markle’s trouwjurk

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten