Vogue
11 x de mooiste jurken om dat royal wedding gevoel vast te houden

cultuur / Wedding

11 x de mooiste jurken om dat royal wedding gevoel vast te houden

Datum
Auteur
Sofie van der Velden
Paul Bellaart, Vogue Nederland, september 2017.

De royal wedding bells rinkelden afgelopen weekend gestaag. Helaas is het wegzwijmelen voor de televisie alweer voorbij. Zelf nog geen prins Harry aan de haak geslagen? Niet getreurd; met of zonder trouwplannen kan je deze zomer dankzij de Bijenkorf iedere dag in maagdelijk wit of pastel de deur uit.

Ben je te gast op een bruiloft? Laat dan de spierwitte exemplaren voor wat ze zijn en ga voor pastel, een goede (bloemen)print of een combinatie van beide Ted Baker jurk, net als onze favoriete royal sister Pippa. Toch liever wat uitbundiger? De Serena van der Woodsen-esque gele plissé jurk van Self-Portrait vind je bovenaan de lijst.

Ja, ik wil!

De key voor een everyday, maar zeker niet alledaagse bruidslook? Met trompe-l'oeil volants zoals bij Valentino en minimalistisch linnen zoals bij Maje kom je al een heel eind. Wordt een echte Runaway Bride met de broderie-jurk van Ba&sh en streep met de RED Valentino jurk met bloemendessin in één klap je something blue van je lijstje. Combineer je jurk met een strappy sandal of kittenheel om direct van kantoor naar cocktailfeestje te gaan. Dromend op de fiets, met je volants wapperend in de wind, neem je per ongeluk de verkeerde afslag, verwar je het café met de kerk en sta je plots voor het altaar het ja-woord te geven. All jokes aside; met deze zomerse jurken waant een ieder zich in de droomwereld waar Meghan Markle ongetwijfeld momenteel in verkeert.

Vogue Royal Wedding Issue onthuld in geheime kapel in Amsterdam

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten