Vogue
Groot-Brittannië in rep en roer voor de royal wedding

cultuur / Wedding

Groot-Brittannië in rep en roer voor de royal wedding

Datum
Getty Images

De Royal Wedding-koorts is toegeslagen in Groot-Brittanië! Na maanden van wachten tot het moment eindelijk daar is, zullen Meghan Markle en Prins Harry morgen dan eindelijk in het huwelijksbootje stappen. Terwijl de hele wereld toekijkt, zijn de Britten natuurlijk de grootste fans van deze nieuwe koninklijke verbintenis. Dat laten ze nu al in alle uitbundigheid zien, met een dosis droge Britse humor.

Van look-a-like tot vlag met Brits kostuum

Zo kan de meest hysterische merch worden ingeslagen, – van badpakken tot koektrommels met een afbeelding van het stel – maar vooral is het van belang om een goede plek te bemachtigen voor Windsor Castle. Hier zal (ongetwijfeld) stralende bruid Meghan Markle namelijk arriveren – de grote vraag: wat zal ze dragen? – en zal het pasgetrouwde koppel het publiek toezwaaien en publiekelijk een kus delen. Vandaag, vrijdag 18 mei, is de gekte al losgebarsten. Kijk mee hoe ze het in Engeland vieren, met kostuums met nationale vlag, maskers, veel vlaggen, kroontjes en zelfs een look-a-like van de knappe koninklijke about-to-be-weds die her en der rondlopen. Kijk mee.

Vogue lanceert op dinsdag 22 mei de Vogue Royal Wedding Special, met de mooiste verhalen en beelden over de huwelijken van de Britse koninklijke familie, het liefdesverhaal van Harry en Meghan en uiteraard de mooiste beelden van zaterdag 19 mei! Bestel nu alvast dit collector's item van Vogue vooruit, zodat je deze als eerste in huis hebt! 

Elton John gaat morgen optreden op de Royal Wedding

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten