Vogue
Vogue Royal Wedding Issue onthuld in geheime kapel in Amsterdam

cultuur / Wedding

Vogue Royal Wedding Issue onthuld in geheime kapel in Amsterdam

Datum
Auteur
Door de redactie
Reinier RVDA

Love is in the air!  Het Vogue Royal Wedding Issue werd gisteren gelanceerd in een geheime kapel – The Secret Chapel – in Amsterdam. Een oase van rust op een steenworp afstand van het hectische Rembrandtplein. Verliefden, verloofden en royal wedding liefhebbers stroomden binnen om de onthulling van de cover mee te maken.

Collector's item

De prachtige locatie, versierd met bloemen en trouwjurken, vulde zich al snel met een gezellig geroezemoes. Onder meer actrice Sigrid ten Napel en blogster/model Mary-Anne Kammeron waren aanwezig. ‘Eigenlijk moet je er twee hebben,’ zegt hoofdredactrice Karin Swerink over de Vogue Royal Wedding Special. ‘Één om in een doosje te doen, en één om te lezen.’ Onder het genot van een flûte rosé champagne wordt de cover, met daarop de befaamde verlovingsfoto van Meghan Markle en prins Harry gefotografeerd door Alexi Lubomirksi in de tuinen van Frogmore House, met luid applaus ontvangen.

Meerdere aanwezige verloofden hebben zelf ook een mooi (of hilarisch) verlovingsverhaal. Mary Anne werd op een bijzondere manier ten huwelijk gevraagd tijdens een vakantie op Ibiza. ‘Ik had een foto als wallpaper op mijn computer die ik zó mooi vond, en die bleek van een bepaalde weddingplanner te zijn. Toen was ik in 2015 met mijn nu-man op Ibiza en ik liep langs die foto in een etalage! Ik zei, “Hoe toevallig, dit is die foto die ik zo mooi vind, dus dit moet die weddingplanner zijn.” Hij heeft daarna contact opgenomen met diezelfde weddingplanner en toen hebben ze samen de wallpaper nagebootst, op dezelfde locatie, met dezelfde attributen – en op die manier ben ik ten huwelijk gevraagd.’ Andere mannen pakten het iets simpeler aan. ‘Ik ben ten huwelijk gevraagd terwijl ik aan het strijken was, met mijn krulspelden in,' vertelt Dapnhe Knijpinga van Coty. Ik dacht echt: why now?’ Getrouwd of niet, iedereen kon op een bepaalde manier wel inspiratie halen uit de royal wedding van Meghan en Harry afgelopen weekend. ‘Ik vond de getaway car het allerleukst,’ vertelt Charlie Dot. Ook de gastenlijst is niet onopgemerkt gebleven. ‘Iedereen was zo mooi gekleed, als ik ooit ga trouwen zou ik dat ook wel willen. Oh en David Beckham mag ook wel komen, en George Clooney natuurlijk – dat heeft me erg geïnspireerd,' stelt een van de gasten.

Bekijk de mooiste momenten van de onthulling van de Vogue Royal Wedding Special in onderstaande gallery, die vandaag in de winkels ligt of die je direct online kunt bestellen.

Deze kaarsen waren verantwoordelijk voor 'de geur' tijdens de royal wedding

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten