Vogue
Zie hier! De intieme trouwfoto's van Serena Williams en Alexis Ohanian

cultuur / Wedding

Zie hier! De intieme trouwfoto's van Serena Williams en Alexis Ohanian

Datum

Serena Williams is getrouwd! Vorige week donderdag trouwde de tennister met Reddit-oprichter Alexis Ohanian in een sprookjesbruiloft in New Orleans. Zo’n 250 gasten, waaronder Beyoncé, Kim Kardashian en Anna Wintour, woonden het prachtige huwelijk bij. Dit weekend deelden Serena en haar man hun trouwfoto's op Instagram en met Vogue US.

Gezellig en lekker eten

Serena en Alexis trouwde in het Contemporary Arts Center in de zuidelijke stad New Orleans. Dat wilde de bruidegom graag: 'Alexis wilde het organiseren in New Orleans,’ vertelt Serena aan Vogue US. ‘Het is zijn favoriete stad, naast Brooklyn. Het heeft Europese invloeden; het is gezellig met lekker eten.’ Het decor was volledig in thema van ‘Belle en het Beest’. Zo was het altaar gemaakt van goudkleurige bloemen en waren de tafels tijdens het diner bedekt met lamé stof. Het stel nodigde 250 gasten uit, waaronder Beyoncé en Jay Z, Kim Kardashian, Eva Longoria, Kelly Rowland, Anna Wintour, Ciara en uiteraard haar zus en grote tennisconcurrent Venus Williams. Overigens kregen ze allemaal een social media verbod, waardoor we pas een paar dagen later de prachtige trouwfoto’s te zien kregen.

Onverwachte jurk

Tijdens het grote diner werd elke tafel vernoemd naar een van haar grand slam-titels en zaten er in de party bags namaaktrofee’s. Williams droeg twee trouwjurken: voor de ceremonie een enorme strapless prinsessenjurk van Sarah Burton voor Alexander McQueen en voor het feest erna een korte Versace jurk met veren en kralen. Daarbij droeg ze overigens speciaalgemaakte Nikes met kristallen, zodat ze los kon gaan op de dansvloer. Dat ze zo’n enorme jurk zou dragen had de sportieve vrouw eigenlijk niet verwacht: ‘Ik vloog naar Londen voor een vergadering met Sarah en ik werd gewoon verliefd op het baljurk silhouet, terwijl dat het eigenlijk het tegenovergestelde is van wat ik dacht dat ik voor mezelf zou kiezen,’ vertelt Serena aan Vogue. ‘Ik werd verliefd op het idee van een spectaculaire baljurk, en het is uiteindelijk zo’n speciale jurk geworden.’ Uiteindelijk eindigte ze de avond met een groot feest inclusief enorme dansvloer waarop alle gasten swingden op een typisch New Orleans jazzband.

Serena en Alexis ontmoette elkaar in Rome, in het Cavalieri Hotel. In 2015 begonnen ze met daten. Vorig jaar december kondigde ze hun verloving aan. Inmiddels hebben ze samen een dochter, Alexis Olympia Ohanian Junior, die in september geboren werd.

Serena Williams trouwt naar verluidt aanstaande donderdag

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten