Nieuwe studie toont aan dat deze Chanel-tas de beste investering is

Dit is waarom investeren in een Chanel-tas een enorm goed idee is.

Chanel tas beste investering
Claudio LaveniaGetty Images

Een nieuw onderzoek heeft aangetoond dat de iconische Chanel 2.55, om precies te zijn de Medium Classic Flap Bag, een van de beste investeringen is die je kan doen. De waarde van de beroemde tas is in zes jaar tijd met maar liefst 70 procent gestegen en deze stijging lijkt nog steeds door te zetten. Mocht je dus nog een reden nodig hebben om een Chanel-tas aan te schaffen, zet je geld dan op de 2.55 voor de beste investering!

investeren Chanel 2.55-tas
De Chanel 2.55-tas.
Christian VierigGetty Images

Een flinke stijging in waarde

Baghunter meldt dat de klassieke 2.55-tas alleen maar in waarde is gestegen sinds hij voor het eerst uitkwam in 1955, nadat Coco Chanel een comeback maakte in de mode-industrie in 1954. De tas, beroemd om het Mademoiselle-slot en het gestikte leer, werd voor het eerst verkocht voor het luttele bedrag van 195 euro en is nu aan te schaffen voor een flink forsere prijs van over de vierduizend euro. Het onderzoek zette de 2.55 naast de huizenprijzen in de Verenigde Staten, de S&P 500 en de stijging van de inflatie en de tas kwam als beste investering uit de bus. Overigens stijgen alle tassen van het Franse modehuis in waarde en is dus elke Chanel-tas die je koopt waarschijnlijk een goede investering. Ben je zelf op zoek naar een tijdloze Chanel-tas? Bezoek dan de site van Designer-Vintage, met een grote collectie previously owned Chanel-tassen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion