Acid wash jeans: ben je klaar voor de comeback?

Deze ken je vast nog uit de jaren tachtig.

acid-wash-jeans-comeback
Tim Sekiguchi / Instagram @timsek

Eerlijk is eerlijk, zangeres Katy Perry draagt vaak de meest hysterische trends, maar haar laatste Instagram-update geeft toch stof tot nadenken. Terwijl ze op tour is in Australië zien we haar namelijk in een retro-geïnspireerde look: een elektrisch roze leren cowboy-jack met franjes, een eniemienie zonnebril, witte laarzen en (daar draait het allemaal om) een paar jeans die zo uit een tijdcapsule lijken te zijn gekomen. Namelijk high-waisted én uitgevoerd in een acid wash. Ken jij ze nog?

Y/Project Herfst/Winter 2018, InDigital
InDigital

80s revisited

Vooral in het tijdperk van president Ronald Reagan zag je ze overal, maar daarna kreeg je als drager voornamelijk de lachers op de hand. Toch maakt de stijl nu zijn comeback: eerst in de Gucci Resort 2017-show en in het lookbook van MSGM, daarna bij celebrities zoals Gigi Hadid en Margot Robbie. Daarna volgden Isabel Marant, Miu Miu en Chloé. Het blijkt maar weer: alles komt in de mode uiteindelijk weer terug, van hoog uitgesneden bikini-broekjes tot brede schouders en nu dus de acid wash jeans. Niet alleen iets uit Nancy’s kast in de Netflix-hitserie Stranger Things, maar iets wat je straks hoogstwaarschijnlijk weer veel gaat zien in streetstyle rondom de fashionweek-shows.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion