Champion brengt nieuwe high top sneaker uit

Champion werd geïnspireerd door ontwerper Demna Gvsalia.

Champion high top sneakers Balenciaga
Getty Images

Sneaker-verzamelaars opgelet. Champion heeft zojuist een nieuwe sneaker op de markt gebracht. Het Amerikaanse sportlabel komt met de ‘Rally’, een modische sneaker met sok. Op de sportschoen prijkt het Champion-logo.

Cultlabel

Champion bestaat maakt al bijna 100 jaar sportkleding en werd vooral bekend door de trainingspakken en hoodies met het C-logo. In de jaren ’80 was het trainingspak favoriet. Het sportlabel bereikte daarmee een cultstatus. Het was de reden dat ontwerper Demna Gvasalia een collectie van oversized hoodies en trackpants uitbracht onder zijn modelabel Vetements.

Champion

Rally

Champion lanceert nu de Rally-sneaker: een high top sportschoen met sok die doet denken aan de Balenciaga Speed Trainer. Blijkbaar werd niet alleen Gvsalia geïnspireerd door Champion, maar Champion ook door de hoofdontwerper van Balenciaga.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion