Kylie Jenner laat Puma vallen om zich aan te sluiten bij Adidas-familie

Heeft Kanye West hier een rol in gespeeld?

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kylie Jenner is al een tijdje het gezicht van Puma, maar daar komt nu een eind aan. Zo sluit ze zich aan bij haar Adidas-familie, waar schoonbroer Kanye West bij is aangesloten voor Yeezy en ook zusje Kendall al tijden geleden mee in zee is gegaan. Kendall Jenner was onder meer het gezicht van de Adidas-collectie van de Nederlandse Daniëlle Cathari.

Team West

Achttien maanden geleden liet West nog weten dat hij het maar niks vond dat de jongste Jenner met Puma samenwerkt. 'Er zal nooit een Kylie Puma iets zijn', tweette hij over zijn Yeezy seizoen 3-show in februari 2016. Dit ter reactie op verhalen dat zij had getekend voor een zeer lucratieve deal met het sportmerk. '1000% Kylie is on Yeezy team!!!' Dat klopte dus niet helemaal, want Jenner was vervolgens de ster in meerdere Puma campagnes. Tot nu. Sinds deze dinsdag is ze overgestapt naar West en Adidas' team – zo maakte ze bekend op Instagram Stories, terwijl ze Adidas Falcons droeg. Volgens het merk zal ze het gezicht zijn van specifiek die stijl. 'Als levenslange fan van het merk, belichaamt Kylie de bold spirit van Falcon en we zijn zeer verheugd om aan te kondigen dat zij het gezicht is van de campagne.' Zou dit onder druk zijn gegaan van Kanye West? De vertegenwoordigers van Puma moeten nog reageren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion