Brigitte Macron en de kroonprinses van Denemarken, Mary, twinnen in rood

Macron en Mary, kroonprinses Denemarken, dragen zelfde soort look.

macron-kroonprinses-denemarken-look
Getty Images

Wat als je op een belangrijk evenement verschijnt en je zakenrelatie zo goed als dezelfde look draagt? Je grijpt dit moment aan om er samen nog krachtiger uit te zien. Zo verscheen de First Lady van Frankrijk, Brigitte Macron, deze week in Kopenhagen aan de zijde van Mary, kroonprinses van Denemarken, in een rode jurk die bijna identiek is aan die van de Scandinavische royal.

Louis Vuitton

Nu staat Macron (65), die werd vergezeld door haar man, President Emmanuel Macron, wel bekend om haar opvallende modekeuzes, zoals ook mod-stijl minirokken -en jurken en blazers met een scherpe schouder. Brigitte Macron koos voor een Frans modehuis, Louis Vuitton, om de nationale trots tentoon te spreiden. De outfit werd voor haar op maat gemaakt. Het deed denken aan looks van Jackie Kennedy in de sixties. De kroonprinses van Denemarken (46) droeg eveneens een rode jurk, op driekwart roklengte met een diamanten broche op de borst en slangenleren pumps. Het is een stijl die ook favoriet is bij fellow royal Catherine, Duchess of Cambridge. Twee sterke vrouwen om ook op stijlgebied op de voet te volgen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion