Kanye West Yeezy pool slides kunnen gevaarlijk zijn

Wests nieuwe Yeezy's zijn niet zo veilig als ze lijken.

kanye-pool-slides
Getty Images

Als je dacht dat Kanye Wests keuze om betongrijze Yeezy pool slides (compleet met sokken) te dragen naar de bruiloft van bevriende rapper 2 Chainz al risqué genoeg was, think again. Zo droeg West, aan de zijde van zijn vrouw Kim Kardashian, een op maat gemaakt, mintgroen pak van de hand van Virgil Abloh voor Louis Vuitton met dit opvallende schoeisel. Wat viel fans op? Ze leken vele maten te klein. Zo klein zelfs dat de achterkant van Wests voet er zo goed als uithing.

Getty Images

Naar Japans voorbeeld

Je zou het bijna een wonder noemen, maar West heeft onlangs toegegeven dat hij inderdaad veel te kleine schoenen droeg. Hij moest daar natuurlijk wel nog wat extra tekst en uitleg aan geven, want zo Tweette hij een foto van een moderne versie van de traditionele Japanse 'geta'-schoen. In de Tweet stond een illustratie van een voet in de houten sandaal met de omschrijving: "Je hiel hoort zo 1 - 2 centimeter van de achterkant van de houten zool te hangen.' Dana Buntrock, werkzaam bij Center for Japanese Studies bij UC Berkeley, vertelde Vogue.com: 'Ik weet eigenlijk niet zeker waarom de schoen zo wordt gedragen, maar Mr. West heeft gelijk dat dit inderdaad voorkomt. Hoewel... ik dit nooit eerder heb gezien bij pool slides.' Het dragen van te kleine schoenen wordt weliswaar niet bepaald goed geacht voor je voeten. Sommige fans vroegen zich hiernaast af of West niet de schoenen van zijn geliefde Kim Kardashian droeg, die exact dezelfde sandaal weken geleden al droeg met haar signatuur bikershorts. The mystery remains.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion