Kylie Jenners beste vriendin, Jordyn Woods, lanceert modelabel

Het draait allemaal om body positivity.

jordyn-woods-activewear
Getty Images

Wie beautymagnaat Kylie Jenner op de voet volgt kan ook zeker niet om Jordyn Woods (20) heen, haar beste vriendin. De Amerikaanse besluit nu zelf naam te maken door een activewear label in het leven te roepen, genaamd Secndnture (spreek uit: second nature) waarbij de focus ligt op body positivity – zo onthult zij exclusief aan WWD.

Body-positive

De lijn waarmee Woods debuteert is een collectie bestaande uit vierentwintig items waaronder sportbeha's, bodysuits, biker shorts, high-waisted leggings, tops en jasjes, gemaakt in samenwerking met Instaco. De maten lopen van XS tot XXL. De lijn lanceert op 30 augustus a.s., gevolgd door verschillende pop-ups in Amerika. Om de zoveel maanden zullen er nieuwe stukken uitkomen en ze zullen allemaal limited edition zijn. Tegen WWD vertelt Woods: 'Mensen hebben het idee dat ik een a-typisch model ben. Ik heb zelfvertrouwen in de zin dat ik niet geef om wat anderen van mij denken.' Ze begon te sporten als vorm van therapie nadat haar vader, die als televisie sound engineer werkte bij The Fresh Prince of Bel-Air, vorig jaar overleed. Ze voegt toe: 'Ik ben een heel actief persoon en vind het fijn om comfortabel te zijn. Ik begon elke dag te sporten en een gezonde lifestyle voor mijzelf te creëren. Als een curvy vrouw is het moeilijk om echt goede, leuke kleding te vinden die je inspireert om te gaan sporten. Toen ik mij realiseerde dat er vraag was naar dit type activewear dacht ik: "Waarom doe ik het niet zelf?"' Zodoende.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion