Acne Studios en Fjällraven gaan deze ultieme Scandi samenwerking aan

Limited edition collectie van Acne en Fjällraven.

Yellow, Outerwear, Sky, Fun, Jacket, Photography, Smile, Street fashion, Raincoat, Travel,
Acne Studios x Fjällräven

Het ultieme huwelijk tussen functie en fashion, en dat geheel in Scandi stijl. Zweeds modehuis Acne Studios en outdoorlabel Fjällräven hebben de handen ineen geslagen voor een unieke samenwerking. Acne Studios is wel het bekendste high end exportproduct op het gebied van mode voor de Scandinaviërs, terwijl Fjällräven (dat poolvos betekent) al net zo Zweeds is als ABBA en kaneelbroodjes. Vooral de kleurrijke rugzakjes zijn over de grens bekend en geliefd bij hipsters wereldwijd.

Acne Studios x Fjällräven

Swedens finest

Nu is er meer in het Fjällräven universum dan dit accessoire alleen, zo blijkt uit een nieuwe éénmalige en limited-edition samenwerking met iconisch Zweeds label Acne Studios. 'Ik groeide op met Fjällräven', zegt Acne’s creative director Jonny Johansson: 'Als je Zweeds bent, is dit merk onderdeel van je leven ... Het is niet zozeer mode, maar wel onderdeel van onze cultuur en megapraktisch ... We willen aan de wereld laten zien wat ons trotse Zweden maakt.' Voor de collab werd een speciale branding bedacht, speciaal ontwikkeld voor de uniseks collectie. Deze collectie heeft vooral ook opvallende details, van oversized zakken tot reflecterende patches op bekende stijlen zoals de Expedition down jacket. Er zijn ook drie nieuwe varianten op de Kånken, waaronder een miniclutch en een versie die omgetoverd kan worden tot messenger bag.

Acne Studios x Fjällräven
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion