Koningin Rania draagt de ultieme zomer-naar-winter rok

Koningin Rania kiest voor een midi-lengte.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Koningin Rania van Jordanië wordt altijd geprezen om haar uiterst elegante, maar ook moderne look. De afgelopen dagen trof ze de leiders van Edraak, een online onderwijscentrum dat onderdeel is van de stichting van Hare Majesteit. Tijdens een meeting in Amman, droeg ze (wederom) de midi-rok. Een kledingstuk dat je tijdens semi-warme dagen zoals deze nog met blote benen kunt dragen, maar ook ideaal is voor de transformatie naar het najaar.

Midi

De simpele, gebroken witte rok was niet al te veel aangesloten op haar figuur, maar zweefde iets om haar heen. De Koningin combineerde het item met een kobaltblauwe blouse met volle mouwen en een vogel-borduursel, die leek op een Calvin Klein-top die ze eerder droeg tijdens bezoek aan de bouwplaats voor de Queen Rania Teacher Academy afgelopen maand. Het silhouet van de rok heeft, zeker met hoge pumps, bovendien een verlengend effect op ieders figuur.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion