Na Fenty Beauty schittert de Nederlandse Jill Kortleve ook in campagne van Alexander McQueen

Het Nederlandse curvy model timmert hard aan de weg van succes.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nadat het Nederlandse model Jill Kortleve eerder deze maand al schitterde in een campagne van Rihanna's Fenty Beauty, mag de 25-jarige Amsterdamse nu ook een grote modecampagne voor Alexander McQueen op haar naam zetten. Jill liep afgelopen september al in de Lente/Zomer 2019 show van het Britse modehuis tijdens Paris Fashion Week, maar is nu ook te bewonderen in de kersverse campagnebeelden.

Jill voor Alexander McQueen

Op Instagram deelt het Nederlandse model de nieuwe beelden van McQueens Lente/Zomer 2019 campagne. Bij de vier zwart-wit foto's schrijft Jill dat ze 'het nog niet kan geloven' dat ze het gezicht is van de lente/zomer collectie van het modehuis. 'Het is letterlijk een droom die uitkomt,' aldus Jill. Op de nieuwe beelden zien we het model in meerdere looks van McQueen, waaronder de look die Jill droeg op de catwalk tijdens de Lente/Zomer 2019 show.

jill kortleve
Jill Kortleve op de catwalk bij Alexander McQueen Lente/Zomer 2019 in Parijs.
Imaxtree

Succesvol

Het curvy model timmert hard aan de weg van succes. Sinds Jill besloot zich te presenteren als curvy model sleept ze de ene na de andere grote campagne in de wacht. Naast klussen voor McQueen en Fenty Beauty is de Amsterdamse ook te zien in campagnes van H&M en lingerielabel Ysé Paris. Wat de volgende stap in Kortleve's carrière gaat zijn, blijft voorlopig nog geheim. Wellicht zien we het model binnenkort in een campagne of show voor Rihanna's Savage x Fenty, gezien diens visie op diversiteit en keuze voor curvy modellen. 'Dat is een grote droom voor mij!' vertelde Jill eerder in een interview met Vogue. Ondertussen is ze in ieder geval goed op weg.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion