Kim Kardashian maakt statement boodschap op haar handtas

Kim laat naast haar werk in de politiek ook met een modestatement zien dat ze zich inzet voor minderbedeelden.

Kim Kardashian zet zich al enige tijd in voor het verbeteren van het rechtssysteem in de Verenigde Staten. Menig mens kijkt dan ook niet meer raar op als de voormalig reality-tv ster zich uitlaat over maatschappelijke problemen. En dus ook niet als Kim dit doet aan de hand van haar outfit, zo poseerde ze met een beeldige mini-tote die een belangrijke boodschap had.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Mini-tote met boodschap

Kim Kardashian werd onlangs gespot in een prachtige outfit, die zoals gewoonlijk al haar vrouwelijke rondingen sieren. Zo droeg ze een indrukwekkende handgeverfde bodysuit, van - nu nog een cult merk - Noon Cottage Industry en combineerde deze met een lange zwarte rok, sandalen met print een een beige mini-tote van ontwerper Brand Blackwood. Een stoere maar sexy outfit die we vaker terug zien bij de Kardashian-Jenner familie. De look en de foto die Kardashian op haar Instagram-account plaatste gingen als snel viral en dan juist vanwege de mini-tote die een belangrijke boodschap droeg.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'End Systemic Racism'

Op de schattige tas van Kim Kardashian is namelijke de volgende boodschap te lezen: 'End Systemic Racism'. Een oproep van ontwerper Brandon Blackwood, die op deze manier hoopt zijn steentje bij te dragen aan het strijden voor gelijke rechten en het beëindigen van systematisch racisme. Blackwood had echter niet gedacht dat de tote zo populaire zou worden. Ondertussen wordt hij namelijk gedragen door heel wat influencers en beroemdheden, waaronder dus Kim Kardashian. 'Ik lanceerde de tas met een hele simpele foto die ik had gemaakt tijdens het productieproces. Al heel snel was er veel vraag naar en dat is gewoon geweldig. Toen ik zag dat een tas, míjn tas, werd omarmd en geliefd is bij zoveel mensen, moest ik wel een traantje wegpinken,' aldus Brandon Blackwood in een interview met Vogue US.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorite's

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion