Video: Negin Mirsalehi neemt je mee een dagje shoppen in de nieuwe Gucci-boetiek

Gucci opende deze maand een gloednieuwe boetiek in hartje Amsterdam. Negin Mirsalehi neemt je in deze video mee om daar de nieuwe Gucci Epilogue collectie te shoppen.

negin mirsalehi x gucci
Vogue Nederland

Influencer en business woman Negin Mirsalehi bracht een bezoekje aan de nieuwe Gucci boetiek. Deze gloednieuwe boetiek opende deze maand haar deuren in hartje Amsterdam. Negin shopte er haar favoriete Gucci-items, waaronder uit de Gucci Epilogue: Ken Scott collectie. In de video onderaan dit artikel neemt ze je mee een dagje shoppen in de Gucci winkel op de P.C. Hooftstraat.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Negin Mirsalehi bezoekt de nieuwe Gucci boetiek

Gucci opende deze maand een gloednieuwe boetiek op de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Reden voor Negin Mirsalehi om een bezoekje te brengen aan de nieuwe winkel. In deze video neemt de influencer en ondernemer je een dagje mee terwijl ze haar favoriete Gucci-looks shopt. En dat doet ze niet alleen: haar trouwe viervoeter Mosey vergezeld Negin voor het dagje uit.

Een dagje shoppen bij Gucci

Na haar ochtendritueel – en een kijkje in het huis van Negin – trekken zij en Mosey er samen op uit naar de P.C. Hooftstraat om de net geopende Gucci boetiek te bezoeken. De winkel telt drie verdiepingen en is maar liefst meer dan 506 (!) vierkante meter groot. Je vindt er zowel mannen- als vrouwen ready-to-wear, handtassen, bagage, kleine lederen items, schoenen, sieraden, horloges, zijden producten en (zonne)brillen. Een groots shopparadijs voor Gucci fans dus.

Gucci Epilogue: Ken Scott

Gucci lanceerde net hun nieuwe Gucci Epilogue: Ken Scott collectie, waarvan we een aantal looks bij Negin voorbij zien komen in de video. Alessandro Michele, de creative director van Gucci, brengt met de capsule collectie een ode aan de kleurrijke designs van Ken Scott. Befaamd als de 'tuinier van de mode', stond Scott bekend om zijn levendige bloemenprints en kleurrijke psychedelische prints die in de jaren zestig en zeventig een flinke dosis plezier brachten naar talloze garderobes. Alessandro Michele dook de archieven in van Scott, wat resulteerde in een krachtige nieuwe Gucci Epilogue collectie.

mark peckmezian  gucci
Mark Peckmezian + Gucci
mark peckmezian  gucci
Mark Peckmezian + Gucci

De perfecte handtassen voor de lente

De match tussen Alessandro Michele en Ken Scott lijkt voorbestemd: Scotts prints verheffen de kenmerkende silhouetten van Michele tot een ultieme psychedelische fantasie. De items voor dames zijn een jas, T-shirts, sweatshirts, ondergoed, een top, broek, rokken, twee blazers, hemden en een aantal jurken in de prints van de Amerikaanse designer. Een hoogtepunt uit de collectie? De vier iconische tassen met Ken Scott prints waarmee Negin in de video flaneert: de perfecte kleurrijke accessoires voor deze lente.

De campagne

De campagne voor Gucci Epilogue: Ken Scott werd geschoten door fotograaf Mark Peckmezian. In de op de jaren zeventig geïnspireerde campagne komen de kleurrijke prints van Ken Scott die gebruikt zijn in de collectie tot leven. Het flowerpowertijdperk meets Michele's kenmerkende Gucci-stijl in deze campagne waarin we een indruk krijgen van hoe hippies anno nu eruit zouden zien.

Bekijk de video met Negin Mirsalehi hieronder. De Gucci Epilogue: Ken Scott collectie is nu te koop op Gucci's website.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion