Deze bizar grote shop en food utopie wil je ontdekken

Westfield Mall of the Netherlands wordt jouw nieuwe ultieme bestemming voor fashion, cosmetica, skincare, eten, eigenlijk voor alles.

Winkels en pop-up stores van de meest uiteenlopende merken, hippe café's, mooie restaurants, een food markt en eettheater, een bowlingbaan, een bioscoop, je kunt het allemaal vinden in de nieuwe Westfield Mall of the Netherlands: jouw nieuwe shop-, beauty- en foodwalhalla in Leidschendam. Het nieuwe grootste winkelcentrum van Nederland opende 18 maart haar deuren.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Westfield Mall

Als je je afvroeg waar dit bizar grote centrum dan is gevestigd, het is de omgetoverde versie van het oude winkelcentrum Leidsenhage. Een goede lockdown make-over zullen we maar zeggen. Van kleding shoppen en sieraden scoren tot kookworkshops volgen of zelfs bowlen, het kan allemaal in het nieuwe overdekte centrum van Leidschendam. Ze noemen het dan ook wel een experience mall, waar de beleving centraal staat. In het centrum zullen ook evenementen te bezoeken zijn (wanneer corona het toelaat).

Shoppen

Hoewel je helaas nog niet de restaurants en andere festiviteiten kunt bezoeken, kun je wel alvast de winkels ontdekken. En dat is al leuk op zich, want Westfield Mall biedt zo ongeveer tweehonderd winkels aan, van Zara en Scotch & Soda tot de Pindakaaswinkel en Lucardi. Voor ieder wat wils dus. Daarnaast vind je in de utopia ook The Gallery, een aparte zone met een mix van verschillende designer- en lifestyle-merken, zoals Ace&Tate, Skins Cosmetics en Smaak Amsterdam.

Food

Wanneer de pandemie het toelaat, en onder andere uiteten gaan weer realiteit wordt, zullen ook de andere facilliteiten van de Westfield Mall hun deuren openen. Zo kun je naast lunchen, brunchen, koffie drinken en dineren in de vele cafeetjes en restaurants in het Eet Theater, ook kookworkshops volgen van de Nederlandse tv-chefs Miljuschka Witzenhausen en Hugo Kennis. Of ga langs bij Meester Patissier en Boulanger Robèrt van Beckhoven voor een exclusief taartje, the choice is all yours en de keuze is reuze.

Shop Vogue's Fashion Favorites


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion