What time is it? Hoogtijd voor vintage lovers om deze nieuwe horlogecollectie te ontdekken

De nieuwste lancering van Cartiers Watches & Wonders is een collectie op het randje van perfectie.

Vintage liefhebbers opgelet, want Cartier lanceert een aantal nieuwe horloge-ontwerpen geïnspireerd op de echte Cartier-klassiekers, maar dan net een tikkeltje anders én beter. Met Watches & Wonders lanceert Cartier een platform voor een aantal nieuwe ontwerpen voor bestaande horlogecollecties, beginnend met drie nieuwe designhorloges met ieder een ander uniek ontwerp.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Watches & Wonders

In het middelpunt van de nieuwe meervoudige collectie staat de Tank Must uit 1917: dé Cartier-klassieker die bijna iedereen voor ogen heeft wanneer je aan een typisch Cartier-horloge denkt. Precies ja, dat rechthoekige kleine horloge met romeinse cijfers. Watches & Wonders is een herleving van een aantal authentieke horloges van Cartier: Pasha de Cartier uit 1985, Cloche de Cartier uit 1920 en de Baignore. Maar, ook al zijn de drie nieuwe horloges, of beter gezegd designobjecten, geïnspireerd op de authentieke ontwerpen, de drie designstukken zijn unieke creaties op zich.

De drie ontwerpen

Watches & Wonders kondigt de nieuwe aanvullingen op de collecties aan met drie nieuwe ontwerpen: Pasha de Cartier, Cloche de Cartier en Cartier Libre Baignoire Turtle. Het Pasha-horloge is het modernste ontwerp van de drie. Het horloge heeft een stalen kast en band, drie kleine klokjes op de witte wijzerplaat, en blauwe stalen details. Het Cloche model daarentegen, lijkt nog het meeste op het authentieke Tank model. De Cloche heeft een kast en gesp gemaakt van 18 karaat roségoud, met een zwarte wijzerplaat en zwart leren bandje. De ongewone vorm geeft echter een moderne twist aan het horloge. En last but surely not least, de Libre Baignoire Turtle: een kunstwerk op zich. Gemaakt van 18 karaat witgoud, met 171 diamanten, achttien saffieren en 24 tsavorieten.

cartier watches wonders
Van links naar rechts: Cloche, Pasha, Libre
Cartier

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion