De nieuwe Chopard-campagne met Julia Roberts ademt 'Joie de Vivre'

We weten niet wat meer opvalt in deze campagne: Julia Roberts' lach of het nieuwe Chopard-horloge.

Chopard koos voor de altijd-vrolijke-Julia Roberts voor hun nieuwe Happy Diamonds campagne. En van die keus zullen ze vast geen spijt hebben.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Happy Diamonds van Chopard

Back in the day, in 1993, ontwierp Caroline Scheufele, artistiek directeur van Maison Chopard, het eerste Happy Sport-horloge. Nu heeft het Zwitserse horloge- en sieradenmerk de iconische Happy Sport-collectie uitgebreid met dertien nieuwe modellen, gelanceerd met de Happy Diamonds campagne. De casual chic horloges, zilverkleurig en roségoud, voorzien van vijf kleine diamanten. Want, diamonds are a girl's best friend.

De nieuwe Happy Sport-collectie

Om een beter idee te krijgen van de dertien nieuwe modellen in de Happy Sport-collectie (want daar ben je hoogstwaarschijnlijk benieuwd naar): bij acht van de nieuwe horloges is de kast gemaakt van staal of roségoud en voorzien van een gekleurd leren bandje of een metalen bandje. De wijzerplaat is of course bezet met de herkenbare diamanten. Dan presenteert Chopard nog vier tweekleurige horloges met een stalen kast en een roségouden wijzerplaat. Het unieke Jewellery-model, voor de echte liefhebbers, is gemaakt van witgoud en volledig bezet met diamanten.

Happy Sport-horloge metaal
Chopard
Happy Sport-horloge leer
Chopard

De Happy Diamonds-film

Voor de nieuwe campagne, starring de iconische Hollywood-ster Julia Roberts, liet Chopard een kortfilm maken in samenwerking met de succesvolle Xavier Dolan: een jonge filmregisseur wiens naam regelmatig op de prijzenlijst van het Filmfestival van Cannes prijkt. Al hoewel Julia Roberts' lach van zichzelf al boekdelen spreekt, kan Xavier als geen ander emoties ijzersterk vastleggen op beeld. Caroline Scheufele koos voor Julia Roberts om haar uitbundige energie en sierlijkheid. En we moeten eerlijk zijn, er is waarschijnlijk niemand met zoveel charme en zo'n oogverblindende lach als Julia Roberts. Voor Caroline was Julia dan ook de ultieme Happy Sport-vrouw als het aankwam op het belichamen van de Joie de Vivre die Chopard naar buiten wil brengen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bekijk hier ook de nieuwe horlogecollectie van Cartier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion