Saint Laurent Herfst/Winter 2021-collectie is een ode aan de koningin van electroclash Peaches

Anthony Vaccarello presenteerde zijn 64 looks voor Saint Laurent H/W 2021 in een indrukwekkend landschap.

Saint Laurent presenteerde de nieuwe Herfst/Winter 2021-collectie met een digitale presentatie. Anthony Vaccarello koos voor een indrukwekkend landschap als het decor voor de 64 looks die hij voor de collectie had ontworpen. De onverwachtse muse voor zijn collectie? Electroclash artiest Peaches.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Saint Laurent Herfst/Winter 2021

Anthony Vaccarello presenteerde zijn nieuwe Herfst/Winter 2021-collectie voor Saint Laurent met een digitale presentatie. De 64 looks die hij had ontworpen kwamen tot leven in een indrukwekkend landschap van watervallen, rotsen en ijsschotsen – op het ritme van Max Richter's Sarajevo, geremixt door producer Sebastian.

Nieuw silhouette

Anthony introduceerde met de collectie een nieuw silhouette voor Saint Laurent. Een waar lichtheid en overdaad aan details centraal staan. De kleurkeuzes van Vaccarello kwamen overeen met het landschap van zijn catwalkshow. Het meest opvallend was dat er babyblauw, fuchsia roze, amandelgroen, zonnegeel en iriserende tinten waren die de weinige zwart-witte looks van de Saint Laurent H/W 2021-collectie compenseerden.

saint laurent herfstwinter 2021
Saint Laurent

Ode aan Peaches

De onverwachtse muse voor deze collectie van Saint Laurent was punk artiest Peaches. De Canadese koningin van electroclash bekend van onder andere 'fuck the pain away' laat op modegebied glamour en punk bij elkaar komen. Anthony liet zich inspireren door die bijzondere mix van stijlen.

Ultieme item

Dit seizoen heeft Vaccarello de zoomlijnen verhoogd voor een meer onthullende en verleidelijke look, met tweed shorts, donzige minirokjes en korte shorts. Het ultieme item uit de collectie? Een paar laarzen die tot halverwege het bovenbeen reiken, in contrast met een mini leren korte broek.

Bekijk de volledige Saint Laurent H/W 2021-show hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion