Met deze Hermès-tassen van echte groentes ga je wél van groente houden

Asperges, komkommer of toch die van kool?

Tijd om van groente te leren houden, want het Franse modehuis Hermès sloeg de handen ineen met kunstenaar, modeontwerper en uitgever Ben Denzer om drie tassen te creëren volledig vervaardigd uit groenten.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
hermes groente tassen ben denzer
Hermès x Ben Denzer
Hermès x Ben Denzer

Hermès groente tassen

Kunstenaar Ben Denzer verzamelde - naast al zijn creativiteit - asperges, komkommers en koolbladeren voor zijn eigen interpretatie van de iconische Hermès Birkin Bag. Hij creëerde drie unieke tassen gemaakt uit echte groentes: de Vegetable Birkin Bags. Op zijn Instagram postte hij een serie behind-the-scenes foto's van het creatieve proces. Hij ontwierp ook tassen van appels en bananen, maar die hebben het nog niet tot het toneel gemaakt. Het is voor Denzer geen vreemd terrein, want al eerder experimenteerde hij met voedsel voor zijn werk en maakte hij een reeks kunstwerken van boeken en ijs, getiteld Ice Cream Books.

Ben Denzer

Denzer werkte oorspronkelijk als designer voor boekomslagen voor de Penguin Art Group, maar momenteel ontwerpt en geeft hij uit voor Catalog Press en runt hij ook Ice Cream Books (wat Bella Hadid overigens benoemde als 'het belangrijkste Instagram-account dat er is' - well done, Ben). Ook is Denzer kunstenaar bij the Broad Institute. Zijn bijzondere werk is inmiddels verzameld door The Met, The Guggenheim, The Museum of Fine Arts Houston en de Universiteit van Oxford.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion