Het Halston modehuis lanceert een collectie geïnspireerd op de 'Halston' Netflix-serie

Van de gouden geplisseerde 'Liza' tot de zilver gepailleteerde 'Bianca'.

Recent verscheen de nieuwe serie, en tevens een grote hit, Halston op Netflix; een biografische dramaserie over de iconische modeontwerper Halston en zijn indrukwekkende imperium. Het Amerikaanse modehuis Halston lanceert nu een tiendelige exclusieve collectie geïnspireerd op de kostuums uit de Halston Netflix-serie over de iconische modeontwerper.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Halston x Netflix

Voor de exclusieve collectie dook het modehuis de geschiedenis in om de iconische Halston-ontwerpen opnieuw na te bootsen. 'Roy Halston Frowick creëerde luxe Amerikaanse mode in zijn eentje,' vertelt Halston Chief Creative Officer Robert Rodriguez in een persbericht. 'Het was spannend om de iconische Halston archiefjurken die in de Netflix-serie voorkomen opnieuw te maken en te herinterpreteren voor de moderne tijd.' De exclusieve collectie, en tevens eerbetoon aan de historische ontwerper, bestaat uit jurken en kaftans, die de indrukwekkende elegantie belichamen die het modehuis toentertijd kenmerkte.

halston nieuwe mode collectie jurken netflix serie
De ’Liza’ en ’Elza’ kaftan
Courtesy of Halston

Halstonettes

Aangezien de collectie tegelijkertijd een eerbetoon is aan de geschiedenis van het modehuis en Halston zelf, zijn alle creaties vernoemd naar zijn 'Halstonettes': de modellen, actrices en socialites die aan Halstons zijde paradeerden en die hem inspireerden. Enkele Halstonettes waren juwelenontwerpster Elsa Peretti, zangeres en actrice Liza Minelli, model Pat Cleveland en actrice en model Beverly Johnson, waarmee Halston ook nauw samenwerkte. Zo zijn de jurken en kaftans getiteld naar hun voornamen, zoals de gouden 'Elsa' kaftan, de blauwe 'Liza' kaftan en een one-shoulder 'Anjelica' jurk met ruches.

De Halston x Netflix collectie is nu beschikbaar voor pre-order via de website van Halston.

’Beverly’ kaftan
Courtesy of Halston
’Bianca’ jurk
Courtesy of Halston

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix