Dutch design in Parijs: Ronald van der Kemp in gesprek met Vogue's editor in chief Rinke Tjepkema

Vogue's hoofdredacteur Rinke Tjepkema gaat backstage bij de Ronald van der Kemp couture show in Parijs in gesprek met de Nederlandse ontwerper.

In Vogue's novembernummer nummer met op de cover Bella Hadid, dat in het teken staat van Dutch Design, tonen we het beste wat ons land op dit moment te bieden heeft aan designtalent. Speciaal voor dit issue interviewde Vogue's hoofdredacteur Rinke Tjepkema Nederlandse ontwerper Ronald van der Kemp in Parijs tijdens Paris Couture Week, vlak voor aanvang van zijn couture herfst 2019 show – die hij later ook showde tijdens Amsterdam Fashion Week. Neem in deze video een kijkje achter de schermen en ontdek de inspiratie achter de nieuwe Wardrobe 10 van de succesvolle ontwerper, geliefd bij sterren als Céline Dion, Michelle Obama en Carice van Houten.

Vogue's Dutch Design Issue met Bella Hadid op de cover én met interviews met Dutch Design sterren als Ronald van der Kemp en Viktor & Rolf ligt nu in de winkel en hier online te bestellen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion