#StayatHomewithVogue: Vogue's Rinke Tjepkema in gesprek met modeontwerper Elza Wandler

Editor-in-chief Rinke Tjepkema sprak op Instagram Live met Elza over haar succesvolle modelabel Wandler.

Om in tijden van social distancing toch verbonden met elkaar te blijven, startte Vogue op donderdag 19 maart het gloednieuwe initiatief Stay at Home with Vogue. Op het Instagram-account van Vogue kun je inspirerende livesessies bijwonen van Vogue-friends op het gebied van mode, muziek, lifestyle, kunst en meer. Onze editor-in-chief Rinke Tjepkema sprak voor #StayatHomewithVogue met ontwerper Elza Wandler over haar succesvolle modelabel Wandler.

Modeontwerper Elza Wandler in gesprek met Vogue's Rinke Tjepkema

Vogue's Rinke Tjepkema ging voor een #StayatHomewithVogue Instagram Live in gesprek met modeontwerper Elza Wandler. Tijdens de livesessie vertelde Elza hoe zij het leven in zelf-isolatie ervaart, wat de coronacrisis voor impact heeft op haar modelabel Wandler en deelde ze het verhaal achter het succes van haar tassen, schoenen en accessoirelijn. De jonge modeontwerper vertelde bijvoorbeeld over hoe na haar eerste salesafspraken in Londen, ze meteen bericht kreeg van MatchesFashion, Browns en Net-a-Porter dat zij haar eerste collectie wilden inkopen.

Nederlands modelabel Wandler

Elza Wandler bracht de eerste collectie voor haar gelijknamige modelabel uit in 2017. Wat allemaal begon met de inmiddels iconisch Hortensia-tas in trapezevorm van Wandler, was het vervolgens een snelle reis naar de top. Bij Wandler ben je voor elegante tassen, schoenen en accessoires met sterke silhouetten aan het juiste adres. De kleurrijke items van het merk herken je in een oogwenk. Niet voor niets dat Elza Wandlers label zich inmiddels tot een van de favorieten van de Hadid-zusjes mag rekenen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion