Vogue bezocht het atelier van Duran Lantink om de meester van upcycling beter te leren kennen

Leer modeontwerper Duran Lantink in twee minuten beter kennen in deze video.

Duran Lantink maakt internationaal furore met zijn duurzame modecollecties waarin upcycling centraal staan. Na succesvolle samenwerkingen met onder andere Browns, Ellery en Batavia Stad en nu een gloednieuwe collab met Levi's – is de creatieve kracht van de Nederlandse ontwerper onontkenbaar. Hoogtijd om de meester van upcycling beter te leren kennen in deze video.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Designer Duran Lantink

Als geen ander weet hij de deadstock van modehuizen als Chanel, Prada en Louis Vuitton om te toveren to upcycled must-haves waarmee hij een frisse wind door de modewereld blaast. Duran Lantink is terecht een van Nederlands meest succesvolle modeontwerpers aan het worden. Zijn werk is niet alleen fashion forward (en onwijs cool) – het houdt daarnaast de mode-industrie een nodige spiegel voor. Met zijn upcycled collecties laat Duran zien dat het hergebruiken van kleding sexy is en dat het dus wel degelijk anders kan.

Creatief modetalent

Een ontwerptalent als hij mocht dan ook niet ontbreken aan het maartnummer van Vogue Nederland, dat volledig in het teken staat van vieren van het vieren van creativiteit. Vogue bracht een bezoekje aan het atelier van Duran om hem in twee minuten beter te leren kennen. In Vogue's maartnummer vind je een uitgebreid interview met de designer.

Het maartnummer met een interview met Duran Lantink is nu online te bestellen of verkrijgbaar in de winkels. De Vogue New Season Box is exclusief online te bestellen.

BESTEL VOGUE'S NIEUWE NUMMER HIER ZONDER VERZENDKOSTEN

BESTEL VOGUE'S NEW SEASON BOX HIER

Het maartnummer van Vogue ligt nu in de winkels en is nu hier beschikbaar voor pre-order zonder verzendkosten.

Wist je dat je als abonnee Vogue digitaal leest via Tijdschrift.nl? Als abonnee koppel je je Vogue aan de Tijdschrift-app, waarmee je Vogue direct digitaal tot drie maanden terug kan lezen.

Shop Vogue's Fashion Favourites


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sustainability