Meghan Markle is statuesk in knalgele midi-jurk voor ontmoeting met jonge Britse leiders

En ze kiest dit keer voor een Amerikaanse ontwerper.

Yellow, Clothing, Dress, Formal wear, Suit, Fashion, Shoulder, Standing, White-collar worker, Interaction,
Getty Images

Meghan Markle verscheen sinds haar bruiloft op 19 mei tot nu toe hoofdzakelijk in poederroze looks van Franse en Italiaanse modehuizen. Gisteravond verscheen de nieuwe hertogin van Sussex echter in een knalgele look, van de hand van een Amerikaanse ontwerper.

Getty Images

Hand in hand

De ettiquette-regels op formelere gelegenheden ten spijt, ditmaal kwamen Meghan en prins Harry gewoon weer hand in hand aanlopen voor een ontmoeting bij Marlborough House in Londen met jonge leiders uit het Britse Gemenebest, voor de Commonwealth Youth Challenge. Het koppel ging er met hen in gesprek over hoe zij in 2040 het Gemenebest, bestaande uit 53 landen, voor zich zien. Het was het eerste evenement voor prins Harry sinds hij de Commonwealth Youth ambassadeur is geworden.

Getty Images

Meghan droeg voor de gelegenheid een knalgele midi-jurk met boothals van het Amerikaanse Brandon Maxwell, een mooie symbolische keuze omdat in de Verenigde Staten gister Fourth of July werd gevierd, ter herinnering aan de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring op 4 juli 1776. De jurk komt uit de Lente/Zomer 2018 collectie van de ontwerper. Haar hakken zijn de Manolo Blahnik BB pumps in nude suède.

Getty Images

Het stel werd ontvangen door Patricia Scotland, bovenstaand in rode look, een politica uit de Dominicaanse Republiek die nu Secretaris-Generaal is van de Commonwealth of Nations.

Getty Images

Meghan droeg haar haren weer in de bekende knot, met diamanten oorbellen van Adina Reyter.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle