Kim Kardashian is samen met North West te zien in de 'Me and My Peekaboo'-campagne van Fendi

Fendi viert het tienjarig jubileum van de Peekaboo tas met een speciale campagne met Kim Kardashian.

Fendi viert feest. De iconische Peekaboo-tas van het Italiaanse modehuis bestaat dit jaar precies tien jaar en om dat te vieren heeft Fendi een bijzondere campagne gelanceerd met Kim Kardashian, moeder Kris Jenner en dochter North West in de hoofdrol.

Jubileum

In de campagnevideo zien we drie generaties Kardashians, Kris, Kim en North. Het is voor North de eerste modecampagne ooit. Kim draagt in de video de iconische Peekaboo tijdens een wandeling met haar dochter. De tas werd ontworpen door Silvia Fendi en is in tien jaar uitgegroeid tot een icoon die wordt gedragen door o.a. koningin Rania van Jordanië, Amal Clooney en de Kardashians. In de eerste #MeAndMyPeekaboo-campagne was Silvia met haar eigen dochters Delfina en Leonetta te zien.

Fendi

'De Kardashians zijn sterke vrouwen met sterke persoonlijkheden. Het is een iconische familie, die bekend staat om hun verschijning, maar wij wilden met deze campagne juist de intieme kant laten zien.' De video is opgenomen in Los Angeles en draait om de speciale band tussen Kris, Kim en North. In de video is ook muziek van Kanye West te horen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion