Fendi opent eerste boetiek in Amsterdam

Italiaans modehuis Fendi heeft haar eerste winkel in Nederland geopend in de PC Hooftstraat, Amsterdam.

Ceiling, Interior design, Property, Room, Building, Architecture, Floor, Daylighting, Lobby, Real estate,
Fendi

Fendi komt met een eigen boetiek naar Nederland. Het Italiaanse modehuis heeft op zaterdag 7 juli de deuren van haar eerste Nederlandse winkel geopend in Amsterdam, op P.C. Hooftstraat 71 om precies te zijn, waar onlangs ook de gloednieuwe winkels van Christian Louboutin en Isabel Marant zijn geopend.

Italiaanse roots

Op twee verdiepingen kunnen Fendi-fans hun modehart ophalen: in de gloednieuwe winkel worden zowel de vrouwen- en mannencollecties als de accessoirelijn verkocht. Het gebouw is volledig geïnspireerd op de Italiaanse roots van het modehuis: zo komt het kenmerkende Fior di Pesco-marmer je tegemoet als je de winkel binnenloopt. Op de begane grond zijn de accessoires te bewonderen en verder in de winkel zijn de schoenen en ready-to-wear collectie voor vrouwen te vinden, inclusief lichtroze vloerkleed. Onder de begane grond is de mannencollectie gevestigd. Door de gehele boetiek zijn schetsen van creative director Karl Lagerfeld aan de muur te vinden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion