Meghan Markles eerste solo-optreden in Givenchy, met koningin Elizabeth

Vandaag verscheen Meghan Markle voor het eerst alleen samen met koningin Elizabeth zonder haar echtgenoot prins Harry.

Vandaag verscheen Meghan Markle voor het eerst alleen samen met koningin Elizabeth zonder haar echtgenoot prins Harry, een memorabel moment. Meghan vergezelt de koningin in de speciale Royal Train, de luxe trein en eigendom van de Britse koninklijke familie, waarmee ze ’s nachts afreisden naar het Britse Cheshire voor een aantal koninklijke aangelegenheden.

Solo

Vanochtend stapten Meghan en Elizabeth uit de trein op Runcorn Station in het plaatsje Cheshire. Volgens de officiële website van de Britse koninklijke familie gaan de twee onder meer samen de Mersey Gateway Bridge openen. Daarna gaan ze door naar het Storyhouse Theatre in Hunter Street en zullen ze een lunch bijwonen in the Chester Town Hall. Het is Meghans eerste solo-optreden sinds ze in het huwelijksbootje is gestapt met prins Harry en officieel lid is van de Britse koninklijke familie. Voor de gelegenheid is Meghan gehuld in een beige jurk met zwarte ceintuur van Givenchy.


Royal Train

Normaal gesproken mogen alleen oudere familieleden van het Britse koningshuis mee met de trein. Zo is volgens Grant Harold, de voormalige butler van de koninklijke familie, de Royal Train enkel beschikbaar voor Elizabeth, prins Philip, prins Charles en Camilla. Het is dus een hoge uitzondering dat Meghan de koningin mag vergezellen bij de reis naar Cheshire.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle