Waarom Meghan Markle altijd een te grote schoenmaat draagt

De reden dat Meghan voor grotere schoenen kiest, komt ons meer dan bekend voor.

Photograph, Suit, Clothing, Formal wear, Standing, White-collar worker, Tuxedo, Fashion, Event, Gesture,
Getty Images

Gezien Meghan Markle het onderwerp van gesprek is sinds ze samen is met Prins Harry, wordt ieder detail van haar verschijning uitvoerig besproken. Zo is het mensen laatst opgevallen dat de Duchess of Sussex altijd te grote schoenen draagt. De reden? Die komt ons meer dan bekend voor.

Blaren

Meghan probeert op die manier namelijk blaren te voorkomen, want die passen natuurlijk niet bij een Britse royal. 'Celebrities gaan vaak voor een maat, of zelfs twee maten, groter als ze naar een evenement gaan. De reden daarvoor is er eentje die we allemaal herkennen: om blaren te voorkomen,' vertelt mode-expert Harriet Day aan de Britse tabloid The Sun.

Getty Images

'Er is niets erger dan oncomfortabele schoenen en wanneer beroemdheden zoals Meghan hakken dragen voor een langere periode, gaan hun voeten opzwellen. Die zwelling veroorzaakt blaren en op lange termijn zelfs knobbeltjes; iets waar Victoria Beckham last van zou hebben,' aldus Harriet. Maar te grote schoenen lopen ook niet bepaald gemakkelijk. Daar is volgens Harriet ook een oplossing voor. 'De truc is om de voorkant van je schoen van padding te voorzien, zoals watten of wol. Die kun je eruit halen wanneer je meer ruimte in je schoenen wenst.' Goede tip om te onthouden.

Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle