Stella McCartney brengt jurken uit die identiek zijn aan Meghan Markle's trouwlook

Meghan Markle's trouwjurk door Stella McCartney kun je nu voor een redelijke prijs kopen.

White, Clothing, Dress, Formal wear, Suit, Gown, Fashion, Tuxedo, Event, Wedding dress,
Getty Images

Naast de trouwjurk ontworpen door Givenchy's Clare Waight Keller, was daar ook de avondlook van bruidje Meghan Markle die was ontworpen door Stella McCartney. Vol lof werd deze tweede bruidsjurk ontvangen, die ergens deed denken aan Carolyn Bessette Kennedy's slipdress die ze tijdens haar grote dag droeg.

Stella McCartney

Trouwcollectie

De Britse ontwerper brengt nu een capsule collectie aan jurken uit die identiek zijn aan het design dat ze voor Markle bedacht voor haar trouwdag met prins Harry. Let wel, er zullen maar 46 van gemaakt worden – 23 in leliewit en 23 in onyxzwart. De jurken zullen verkrijgbaar zijn tegen een redelijke prijs van €4500, bij de nieuwe winkel van het modehuis op Old Bond Street Store. Daar gaat geheid een run op komen. De collectie is genaamd 'Made With Love' en zal – zoals alle McCartney designs – vervaardigd worden van enkel duurzame stoffen. Er worden as we speak private viewings van de jurken gehouden in Stella McCartney's store. Interesse? Mail dan 23oldbond.store@stellamccartney.com en wacht op persoonlijk bericht van McCartney zelf, die de gelukkigen zal selecteren. 'Made With Love' zal bovendien uitgebreid worden met een speciale trouwcollectie voor Lente/Zomer 2019.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle