Vera Wang en andere New Yorkse ontwerpers worden geëerd tijdens Night of Stars

Tijdens het jaarlijkse Night of Stars van Fashion Group International valt onder andere Vera Wang in de prijzen voor haar bijzondere prestatie binnen de mode-industrie.

Clothing, Black, Dress, Little black dress, Beauty, Fashion, Cocktail dress, Shoulder, Fashion model, Black hair,
Getty Images

Ieder jaar organiseert Fashion Group International de Night of Stars in New York, een avond waarop er awards worden uitgereikt aan namen binnen de mode-industrie die een bijzondere prestatie hebben verricht. De ster van de avond, die dit jaar op 25 oktober gehouden wordt, is de New Yorkse ontwerper Vera Wang.

Vera Wang

Wang werkt al 28 jaar in de mode-industrie. Ze begon in 1990 met haar eigen bridal wear nadat ze haar eigen trouwjurk had ontworpen. Nu is het uitgegroeid tot een merk met o.a. ready-to-wear, accessoires, schoenen en nog een lading aan andere accessoires. Tijdens de Night of Stars zal ze de Superstar-award uitgereikt krijgen.

Awards

De Fashion Star-prijzen worden uitgereikt aan Balmain's creative director Olivier Rousteing, de New Yorkse Anna Sui en het creatieve team Carol Lim en Humberto Leon, die naast het opzetten van het populaire modelabel Opening Ceremony ook creative directors zijn van het Franse modehuis Kenzo. Daarnaast krijgt Moncler een award voor Luxury Lifestyle en valt parfum expert Frédéric Malle in de prijzen onder de categorie Beauty. Andere awards die worden uitgereikt zijn:

- Humanitarian award: Barbara Bradley Baekgaard voor Vera Bradley
- Sustainability award: Maria Cornejo voor Zero + Maria Cornejo
- Design Technology award: Billie Whitehouse voor Wearable X
- Corporate Leadership award: Deirdre Quinn voor Lafayette 148
- Architecture award: Robin Standefer en Stephen Alesch voor Roman and Williams
- Media award: Vanessa Friedman van The New York Times

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion