Beyoncé draagt bijzondere couturejurk van Valentino in Parijs

Beyoncé in couturejurk van Valentino tijdens On The Run Tour.

Beyoncé-Valentino-Tour
Getty ImagesGetty Images

Beyoncé en Jay-Z zijn bezig met hun wereldwijde On The Run-tour deel twee. Gisteren streken ze neer in Parijs, waar het duo het dak van het Stade de France eraf blies. Voor haar laatste optreden in de Franse hoofdstad, voegde de zangeres een bijzonder couturestuk toe aan haar toch al spraakmakende garderobe.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Valentino

Beyoncé verscheen tijdens haar optreden in een volumineuze couturejurk van het Italiaanse modehuis Valentino op het podium. De okergele jurk met meerdere lagen en enorme sleep zorgde voor de nodige dramatiek op het podium en was de perfecte toevoeging aan de fantastische OTR-garderobe. Valentino deelt een schets van het ontwerp op Instagram. Naast Valentino zijn er in de show ook andere unieke stukken te zien, van onder andere modehuizen Gucci en Balmain. De popster koos voor Pierpoalo Piccioli’s ontwerp om de ballad Resentment ten gehore te brengen. Wauw.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion