Meghan Markle moet zich aan deze belangrijke etiquette houden

Aan deze etiquette moet Meghan Markle zich als vrouw van prins Harry houden.

Meghan-markle-etiquette
Getty Images

Het is even wennen: de Amerikaanse actrice Meghan Markle behoort nu tot de Britse koninklijke familie. Als royal moet zij zich nu aan een de etiqette en protocollen houden. Een van die dingen is dat ze niet meer met haar benen over elkaar mag zitten. Helaas heeft Meghan het nog niet niet helemaal onder de knie.

RAF

Meghan Markle was deze week een beeldschone verschijning tijdens het 100-jarig jubileum van de Britse Royal Air Force (RAF), in Londen. Ze droeg een custom made jurk van Dior. Tijdens een fotomoment vergat ze kort het Britse protocol, en sloeg haar linkerbeen over haar rechter. Als hertogin dient Meghan haar benen pas te kruizen bij de enkels, en de bovenbenen dienen bij elkaar te blijven. De Britse Daily Mail deelde een video van Meghan waarop te zien is hoe ze subtiel haar pose aanpast. Meghan maakte al eerder dezelfde fout, tijdens een fotomoment in Buckingham Palace. Ook tijdens haar interview voor de bekendmaking van de verloving kruisde Meghan haar benen.

Het fotomoment bij Buckingham Palace.
Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle