7 stijltips van de vaste stylist van Meghan Markle, Jessica Mulroney

Jessica Mulroney is naast Meghan Markle's stylist ook al een jarenlange vriendin van de hertogin.

Sitting, Leg, Tights, Thigh, Fashion, Human body, Stocking, Footwear, Human leg, Knee,
Getty Images
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Tijdens Meghan Markle's eerste optreden als future royal maakt ze al indruk op stijlgebied; voor haar eerste officiële werkbezoek droeg ze een lange statement jas van Mackage en elegante kokerrok van Joseph, de bekendmaking van haar verloving ten overstaan van de pers een gebroken deed ze in een witte mantel van Line The Label met Aquazzura schoenen. En ook was stylist en vriendin Jessica Mulroney aanwezig bij Meghan Markle's grote tour als royal in Australië vorig jaar. Daar wist Markle soms vier keer van look te wisselen per dag. Dat dan de hulp van Mulroney welkom was, is vanzelfsprekend.

1. Vergeet trends

Tegen Beyond Fashion zei Mulroney: 'Trends volgen? Daar doe ik niet teveel aan. Als vrouwen weten we vaak haarfijn welke kleuren en vormen ons goed staan, we weten wat voor ons werkt. Zolang je je kleedt in wat je mooi vindt en wat je goed staat, zul je je ook altijd zo voelen.' Haar eigen stijl op Instagram komt ook vrij tijdloos over.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

2. Investeer in klassiekers

Zo tipt de stylist in een interview met Leaderpost. 'De-stress het hele gebeuren rondom het kiezen wat te dragen door je garderobe zo te coördineren dat je met gemak kunt mixen en matchen.' When in doubt? Draag dan een witte blouse. Dat is zo'n kledingstuk dat Markle de laatste tijd veel droeg, bijvoorbeeld tijdens haar reis naar Afrika met de prins.

3. Mix high en low end

'Ik ben niet geobsedeerd door mode,' gaf Jessica Mulroney aan The Globe and Mail toe, en legt uit: 'Ik denk dat dit me ook anders maakt. Ik houd echt van de creativiteit die erbij komt kijken als je je aankleedt, maar niet op een geijkte manier. Ik probeer te mixen. Ik ga niet naar één plek en koop daar een hele rits dure kleding; ik shop ook vintage. Ik pak kledingstukken van mijn moeder uit de jaren '70 en combineer dat met iets van nu. Ik houd van de kunst van het dingen samenstellen op een interessante manier, zonder dat het geforceerd wordt.'

4. Make it polished

Sinds Jessica Mulroney haar vriendin Meghan Markle kleedt zou ze ook iets meer put together ogen. Aan Glamour vertelde Markle zelf: 'Ik houd van monochrome kleding – in één kleur – en draag maar weinig prints. Hetzelfde geldt voor mijn personage Rachel, in Suits. Rachel draagt ook veel separates – ze is eigenlijk de enige persoon in de tv-show die basics combineert zoals een normaal persoon (Suits draait om advocaten) dat zou doen.' Dit vormt ook privé een inspiratiebron voor haar.

Getty Images

5. Kies eens Canadees design

Aan The Globe and Mail vertelde Mulroney over haar voorliefde voor Canadese designers, van Erdem (weliswaar gevestigd in Londen) tot Sentaler en Aritzia: 'We hebben zo'n rijkdom aan talent in Canada, en het zou zonde zijn als deze ontwerpers niet de kans krijgen tot een internationaal podium.' Ze kleedt ook vriendin en Canada's First Lady, Sophie Grégoire Trudeau.

6. Happiness is key

'Hét geheim om er stylish uit te zien is gelukkig zijn met jezelf,' zegt Mulroney tegen Leaderpost: 'Het is een cliché, maar het is waar: je outfit is niet af zonder een lach! Ik heb altijd chocolade in mijn tas, want niks maakt me gelukkiger dan af en toe iets zoets snacken. Mijn nieuwe favoriet is de Skinny Cow Dreamy Cluster Milk Chocolate – maar 120 caloriën en net de juiste grootte om me van mijn chocolade craving af te helpen.' Hiernaast zei Mulroney tegen Beyond Fashion dat ze vijf keer per week sport. Dat maakt haar tot al net zo'n fanatieke sporter als Markle zelf.

7. Beauty voor de bride to be

'Ik begin mijn beautyregime standaard bij mijn haar', vertrouwt Jessica Mulroney Perfect Wedding Magazine toe: 'Begin tenminste zes maanden voor aanvang van de bruiloft na te denken over je haarstijl om jezelf ervan te verzekeren dat je prachtig haar hebt op de grote dag. Viviscal supplementen zijn klinisch bewezen gezonde haargroei te ondersteunen en zijn 100% drug free – gemaakt van natuurlijke ingrediënten.' En advies voor Markle's huid voor de grote dag? 'Zorg ervoor dat je hier op tijd mee aan de slag gaat. Als je nieuwe behandelingen wil uittesten, experimenteer dan tenminste acht maanden van tevoren. Je wil niet een week van tevoren een allergische reactie krijgen. Zuurstof facials zijn een geweldige optie voor glowing skin, als ook full body Gommage Exfoliators.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle