Zo verborg Kate Middleton subtiel haar zwangerschap

Kate Middleton gebruikt dit slimme trucje om haar zwangerschap te verbergen.

kate-middleton-zwanger-zwangerschap
Getty Images

Eerder deze week maakten prins William en Kate Middleton bekend zwanger te zijn van hun derde kind. Een scherpe politiek verslaggever zag een patroon en ontdekte zo Kate’s tactiek om haar zwangerschap te verbergen voordat het officiële statement naar buiten komt.

Gelukkig nieuw haar

Kate Proctor, politiek journalist van de Evening Standard vond een verband tussen Kate's zwangerschappen en een verandering van look. Door haar haarstijl te veranderen, focust de pers zich op dat nieuwtje in plaats van op haar groeiende baby bump. We kunnen het zelf nagaan. Tijdens een evenement in het Victoria & Albert Museum op 29 Juni 2017 droeg ze nog haar bekende lange lokken. Een paar dagen later verscheen ze op Wimbledon met een kortere coupe.

Links: In het V&A Museum | Rechts: Tijdens Wimbledon 2017
Getty Images

Het gebeurde eerder tijdens de zwangerschap van prins George in 2012. Kate was 8 november aanwezig bij een diner van St. Andrews University, haar oude universiteit. Ook hier droeg ze haar signature lange kapsel. Op 27 november 2012 had Kate ineens een pony. Een week later maakten zij en William hun eerste zwangerschap bekend.

Links: Kate op St. Andrews, 8 november 2012 | Rechts: Kate op 27 november 2012.
Getty Images

Is een hair make-over Kate's slimme doch stijlvolle manier om de aandacht van haar groeiende babybuik af te leiden, of is het simpelweg toeval?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton