De nieuwste trailer van The Assassination of Gianni Versace is hier

FX Networks publiceerde nieuwe beelden van The Assassination of Gianni Versace.

Pink, Furniture, Performance, Acting,
YouTube

Het is bijna zover. Op 17 januari gaat The Assassination of Gianni Versaceeindelijk in première op de Amerikaanse televisie. Naast de officiële trailer geeft de televisiezender nu ook een nieuwe teaser vrij, met nieuwe fragmenten en behind the scenes-beelden van de serie.

Versace

The Assassination of Gianni Versace is het tweede seizoen van het populaire American Crime Story. In het nieuwe seizoen staat de moord op modeontwerper Gianni Versace centraal. Versace werd in 1997 vermoord voor zijn huis in Florida door seriemoordenaar Andrew Cunanan. In een nieuwe teaser vertellen acteurs Penélope Cruz en Darren Criss over het bijzondere nieuwe seizoen. Penelopé is te zien als Donatella Versace, de zus van Gianni. Ook acteur Edgar Ramirez schittert in de serie als Versace himself. Hij onthult dat in de serie ook te zien krijgen hoe de moord op de Italiaanse modeontwerper voorkomen had kunnen worden. De volledige sneak peek van The Assassination of Gianni Versace bekijk je hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion