Shoebaloo opent mega outlet in de P.C. Hooftstraat

Shoebaloo opent outlet met 70% korting.

Interior design, Architecture, Building, Design, Space, World,
Shoebaloo

30 januari zullen er rijen dik staan in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Die dinsdag gaat namelijk de outlet van Shoebaloo open. Omdat de store in de luxe winkelstraat in februari wordt verbouwd wordt de gehele collectie in het filiaal verkocht met 70% korting.

Update: Shoebaloo heeft op de eerste dag van de outlet besloten de winkel te sluiten. Via Instagram Stories liet de schoenenboetiek weten de outlet te hebben gesloten wegens veiligheidsredenen. Teveel shopaholics stonden te dringen bij de winkel.

Instagram

Koopje

Shoebaloo is al 15 jaar lang een begrip in Amsterdam en verkoopt schoenen, tassen en accessoires van merken zoals Aquazurra, Gucci, Saint Laurent en Givenchy. Ondertussen heeft de schoenenboetiek meerdere filialen geopend, namelijk in Rotterdam, Utrecht, Maastricht en op het Koningsplein in Amsterdam. Hoog tijd dat de winkel een update krijgt, vinden de eigenaren. Zo gaat de 'Spaceship', de futuristische bank waarop men de schoenen kan passen, weg en krijgt ook het gehele interieur een update. De outlet begint op dinsdag 30 januari en zal blijven tot eind februari, wanneer de verbouwing en herinrichting zal beginnen. Dus wie nog op zoek is naar een designerkoopje: mark your calendar!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion