Gigi Hadid en Zayn bevestigen uit elkaar te zijn

Gigi Hadid en Zayn beëindigen na twee jaar hun relatie.

Red carpet, Fashion, Carpet, Event, Dress, Haute couture, Premiere, Flooring, Fashion design, Suit,
Getty Images

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn uit elkaar, zo bevestigen beiden zojuist via Twitter. De 22-jarige Gigi en de 25-jarige Zayn waren twee jaar bijelkaar.

Statement via Twitter

Uren nadat de eerste geruchten in de media naar buiten traden dat het stel uit elkaar was, stuurde Zayn een bericht via Twitter naar buiten om het nieuws te bevestigen.

'Gigi en ik hadden een ongelofelijke betekenisvolle, liefdevolle en leuke relatie en ik heb ongelofelijk veel respect en bewondering voor Gigi als vrouw en als vriendin. Ze heeft zo'n prachtige ziel. Ik ben al onze fans dankbaar om deze moeilijke beslissing en onze privacy te respecteren, we hadden gewild dat dit nieuws als eerste via ons naar buiten was gekomen. We houden van jullie. xZ,' zo meldt de zanger via Twitter.

Slechts 11 minuten na Zayn, postte Gigi haar eigen bericht op Twitter over het einde van de relatie:

'Break-up statements lijken vaak onpersoonlijk, omdat het eigenlijk onmogelijk is om in woorden te vatten wat twee mensen ervaren na jaren samenzijn...niet alleen in de relatie, maar ook in het leven in het algemeen. Ik ben voor altijd dankbaar voor de liefde, de tijd, en de levenslessen dat Z en ik hebben gedeeld. Ik wil niets dan het beste voor hem en zal hem blijven steunen als een vriend waar ik enorm respect en liefde voor heb. Voor wat betreft de toekomst, wat voortbestemd is, zal voortbestemd zijn, xG,' zo deelde Gigi.

Ontvolgd op Instagram

Het eerste teken van het einde van de relatie kwam toen media ontdekte dat Zayn Gigi Hadid en haar familie (waaronder zus Bella) niet meer volgt op Instagram, maar Gigi Zayn wel. Volgens het Britse medium The Sun, besloot het koppel uit elkaar te gaan als gevolg van hun drukke werkschema's, dat leidde tot spanningen binnen de lange-afstandsrelatie. Een bron meldt aan het medium: 'Ze zijn geen stel meer maar ze blijven wel hecht en steunen elkaar. De realiteit is, is dat ze uit elkaar zijn gegroeid, terwijl ze al vrij lang samen zijn. Ze hebben bizarre werkschema's dat op elke relatie een hoge druk had gelegd. Het is zeker een definitief einde voor nu, maar het is een bittere pil en ze respecteren elkaar.'

Eerdere break-up

Gigi en Zayn kwamen bij elkaar in juni 2015, bij een afterparty van de Victoria's Secret show in New York. De laatste Instagram-post van hen samen was op 12 januari, toen Gigi een ode aan haar vriend postte ter ere van zijn verjaardag.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het is niet de eerste keer dat Gigi en Zayn uit elkaar gaan: in juni 2016 was dit ook voor even het geval, al lijkt het voor nu vrij definitief.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid