Comme des Garçons opent binnenkort de eerste winkel in Amsterdam met een duister tintje

Lees hier alles over de eerste BLACK winkel van Comme des Garçons in Nederland.

Comme-des-Garçons-winkel-nederland
De Comme des Garçons Black winkel in Parijs.

Na filialen in Parijs en Berlijn opent het van oorsprong Japanse modelabel Comme de Garçons nu voor het eerst de deuren van een Black-winkel in Nederland. Vanaf 10 maart zal het filiaal, gevestigd in een voormalige gallerie aan de Zeedijk in Amsterdam, geopend zijn voor publiek.

De kleur van de nacht

Comme des Garçons werd in 1969 opgericht door Japans mode-ontwerpster Rei Kawakubo. Samen met haar man Adrian Joffe runt zij het inmiddels internationaal gevestigde modehuis dat in 1981 haar showdebuut maakte in modestad Parijs. Het voornaamste kenmerk van het modelabel is de kleur zwart. Niet alleen draagt de meest bekende parfum van het merk de naam 'Black', ook in de aankleding van de website en winkels is veel zwart verwerkt. Naar aanleiding van het feit dat daarnaast ook nog groot deel van de creaties van het modehuis zwart zijn, ontstond in juni 2009 het idee om een aantal winkels te openen toegespitst op dit specifieke handelsmerk van het modehuis. In deze winkels worden alleen goedlopende, voornamelijk zwarte creaties van het modehuis verkocht.

BLACK Comme des Garçons, Zeedijk 73, Amsterdam.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion