Neem een kijkje in de eerste Christian Louboutin store in Nederland

De eerste (kleurrijke!) Christian Louboutin boetiek heeft zijn deuren geopend in de PC Hooftstraat in Amsterdam.

eerste-christian-louboutin-store
Christian Louboutin

Goed nieuws! Christian Louboutin heeft begin deze maand zijn eerste boetiek in Nederland geopend op de PC Hooftstraat in Amsterdam. En daar wil je heen - de winkel ziet er namelijk prachtig uit. Alleen de buitenkant is al een lust voor het oog: het pand is okergeel met rode luifels en blauwe en groene accenten. Daar loop je niet zomaar even langs. In de gloednieuwe winkel worden zowel de schoenencollecties als de lederwaren voor vrouwen en mannen verkocht.

Kermis

De binnenkant van de winkel is ook indrukwekkend. Het interieur is ontworpen door interieurarchitect Laura González waarin we veel kermisobjecten en circuselementen aantreffen. De karakteristieke rode kleur van Christian Louboutin komt overal terug, onder andere in de luifels, het tapijt en de stoelen. Ook zien we een circustent en staan de schoenen uitgestald op een reuzenrad of op schommels. Daarnaast zijn de lederwaren te vinden in een ruimte vol roze fluweel, exotische planten en jungle-elementen. Neem een kijkje in de winkel in onderstaande gallery.

Christian Louboutin

De nieuwe Christian Louboutin store in de PC Hooftstraat in Amsterdam.

Christian Louboutin

Het rode tapijt en de circustenten zijn een knipoog naar Louboutins liefde voor ouderwetse kermisobjecten.

Christian Louboutin

De lederwaren staan uitgestald in een ruimte met exotische planten en jungleprint op de muren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion