Koningin Máxima leidt de Jordaanse Koningin Rania rond in Claes Iversen

Koningin Máxima ontvangt Koningin Rania van Jordanië in Claes Iversen.

koningin-maxima-look-claes-iversen-jordanie
Getty Images

Koningin Máxima heeft dezer dagen een goed gevuld programma met dank aan het bezoek van koningspaar van Jordanië aan Nederland.

Getty Images

Samen met de eveneens stijlvolle Koningin Rania, bracht Máxima onder meer een bezoek aan het Gemeentemuseum in Den Haag en gingen beide koninginnen in gesprek met scholieren in de stad.

Gemeentemuseum Den Haag

Nederlands design

In een camelkleurige en kanten jurk uit de ready-to-wear collectie van de Nederlands-Deense Claes Iversen, een een clutch van A Bag with a Story, ontving Máxima Rania dinsdagochtend op Paleis Noordeinde. De zachtblauwe jas van Rania is van Salvatore Ferragamo. Na een presentatie in het Theater Delegentia met studenten van World Class The Hague, een initiatief van de gemeente Den Haag is gericht op het versterken van de betrekkingen tussen de stad van vrede en recht en haar studenten, togen de koningsparen naar het Gemeentemuseum, waar de koninginnen poseerden voor werk van Piet Mondriaan.

Getty Images

In de avond was het tijd voor een diner op Paleis Noordeinde, waarbij ook prinses Beatrix, prinses Margriet en prins Constantijn aanschoven. Ook hier verscheen Máxima in een ontwerp van Claes Iversen, een knalgele avondjurk met ruches, geïnspireerd op een roze versie uit diens Lente/Zomer 2017 Couture collectie.

Getty Images

Steun aan studenten

Vandaag stond voor Máxima en Rania onder meer een bezoek aan 'de Techniek & ICT campus van ROC Mondriaan in Den Haag' op het programma, aldus de Rijksvoorlichtingsdienst. 'Het bezoek staat in het teken van het duale karakter van het middelbaar beroepsonderwijs in Nederland en hoe deze combinatie van leren en werken de kansen op de arbeidsmarkt kan verhogen. In het Techniek Innovatie Huis tonen studenten enkele projecten die zij uitvoeren in opdracht van bedrijven. Koningin Máxima en Koningin Rania spreken met studenten, docenten en ondernemers over hun ervaringen en bezoeken daarna de praktijkruimten van de School voor Bouw en Infra en van de School voor Autotechniek en Mobiliteit.'

Koningin Máxima en Koningin Rania op de Techniek & ICT campus van het ROC Mondriaan in Den Haag.
Getty Images

Ook vanmiddag verscheen Máxima in een grijze jurk met volants van Claes Iversen, de turban is van Fabienne Delvigne. Rania koos voor een jas van Salvatore Ferragamo en cullotes van Alexander McQueen. De tas is een Fendi Peekaboo en de hakken zijn ook van Gianvito Rossi.

Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima