Doutzen Kroes lanceert tas in samenwerking met Loewe voor goede doel

In samenwerking met Loewe lanceert #KnotOnMyPlanet-ambassadeur Doutzen Kroes een limited edition handtas.

doutzen-kroes-loewe
Instagram

Doutzen Kroes lanceert in samenwerking met modehuis Loewe een limited edition handtas geïnspireerd op de bekende Elephant Mini Bag-collectie het van Spaanse merk. Dit om geld in te zamelen om de toekomst van de olifant te verzekeren.

Goede doel

Het Nederlands topmodel en wereldwijd ambassadeur van #KnotOnMyPlanet (KOMP), de campagne van het Elephant Crisis Fund, die stroperij en mensenhandel wil voorkomen en de vraag naar ivoor wil beëindigen, is een samenwerking aangegaan met Loewe.

Loewe
Loewe

Crossbody tas

De leren tas met kraaltjes, die nu verkrijgbaar is, werd mede door vrouwen van Samburu Trust ontwikkeld, een non-profit organisatie die mensen in nood onderwijs, water en gezondheidsvoorzieningen aanbiedt. De speelse crossbody tas in terracotta-kleur is versierd met kleurrijke kralen en heeft een zwarte, afneembare schouderriem. De handgeschilderde zwarte randen, witte stiksels en Loewe-logo aan de onderkant maken de tas in olifantvorm af.

Vrouwen van Samburu Trust in Noord-Kenia nemen het kraalwerk op zich.
Loewe

Steun van mode-industrie

Doutzen aan Bergdorf Goodman: 'Ons initiatief is belangrijk voor mij omdat we misschien de laatste generatie zijn die de grootste landzoogdieren in Afrika zullen zien. Na mijn eerste bezoek in Afrika, wist ik dat ik iets moest doen om deze zachtaardige reuzen te helpen en hun toekomst veilig te stellen. Ik ben zo trots op wat ons team heeft neergezet en voel me vereerd om zoveel steun te krijgen van mijn vrienden en collega's in de mode-industrie.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Loewe schenkt de gehele opbrengst van de Loewe x KOMP-samenwerking aan het Elephant Crisis Fund.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Doutzen Kroes