Gigi Hadid zal NIET meelopen in Victoria's Secret show in Shanghai

Gigi Hadid bevestigt op Twitter dat ze niet meeloopt in de Victoria's Secret show in Shanghai.

gigi-hadid-victoria's-secret-show
Getty Images

De Angels en rest van de runwaymodellen zijn inmiddels allemaal in Shanghai geland voor de Victoria’s Secret Fashion Show 2017, behalve Gigi Hadid. Dat maakte het model gisteren bekend op Twitter. Dit jaar loopt Gigi níet mee in de show.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gigi niet, Bella wel

‘Ik vind het heel jammer dat ik niet naar China kan dit jaar. Hou van mijn VS-familie, en in gedachten ben ik met al mijn vriendinnen!! Kan niet wachten om met iedereen mee te kijken en de geheid prachtige show te zien, en ik verheug me nu al op volgend jaar!’ schrijft Gigi op Twitter. De half-Nederlandse legt niet uit waarom ze er dit jaar niet bij is, maar naar verluidt is ze een van de modellen die geen visum voor China heeft gekregen. Er zouden namelijk vele boze Chinese Victoria's Secret fans opgeroepen hebben om het model een visum voor de show te ontzeggen voor een video die zij eerder in 2017 op social media plaatste en die in hun ogen racistisch zou zijn. Overigens heeft haar jongere zus Bella Hadid wel een visum gekregen en zal zij wel de runway mogen sieren van de Victoria's Secret show.

Maandag 20 november vindt de Victoria's Secret show plaats in Shanghai! Vogue Nederland doet live verslag: op Vogue.nl vind je als eerste de beelden van de show en het laatste nieuws uit Shanghai van onze Nederlandse modellen! Meer Victoria's Secret? Bekijk dan ook zeker Vogue's grote Victoria's Secret Dossier met al het laatste nieuws en informatie over de show.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder