Victoria Beckham lanceert Reebok-collectie

Victoria Beckham lanceert My Merch Collection met Reebok.

victoria-beckham-reebok-collectie
Victoria Beckham x Reebok

In november 2017 liet Victoria Beckham weten dat ze samen met het Duitse sportmerk Reebok gaat samenwerken. In april van dit jaar deelde ze de eerste foto om de collectie te introduceren. Daarop was ze te zien met basketballegende Shaquille O’Neal. Vandaag lanceert ze officieel haar collectie in de winkel.

Victoria Beckham x Reebok

"My Merch"

Reebok en Victoria Beckham slaan de handen in een voor een bijzondere collectie, geïnspireerd op basketbal. De “My Merch Collection” bestaat uit onder andere uit hoodies en T-shirts met het Reebok-logo en een print van “dunkman” O’Neal. “Voor is deze collectie een ode aan de 90’s, Reebok en Shaqs basketbalgeschiedenis en de fantastische archiefstukken die ik in het archief van Reebok vond,” schrijft Beckham in een statement. De collectie is unisex en is online en in geselecteerde boetieks verkrijgbaar.

Victoria Beckham x Reebok
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion